HomeFrostburntCalendarFAQSearchUsergroupsLog inRegisterMemberlistContent

Share | 
 

 Entering Vehicles Sends Script Error to All Clients

Go down 
AuthorMessage
Sandbox

avatar

Posts : 82
Join date : 2015-04-06

PostSubject: Entering Vehicles Sends Script Error to All Clients   Sat Apr 16, 2016 3:06 pm

Happens whenever someone is inside of a vehicle. Appears to happen with every vehicle.
Code:
[ERROR]
  1. unknown - [C]:-1

Error in hook UpdateAnimation: addons/bizz_melee_3_fallout/lua/autorun/sh_pnrp_modelanimcore.lua:648: attempt to call global 'GetVehicleAnim' (a nil value)
stack traceback:
 addons/bizz_melee_3_fallout/lua/autorun/sh_pnrp_modelanimcore.lua:648: in function 'fn'
 addons/ulib/lua/ulib/shared/hook.lua:110: in function <addons/ulib/lua/ulib/shared/hook.lua:93>
 [C]: in function '‌‎​‬‪‭'
Back to top Go down
View user profile
Ice Frost

avatar

Posts : 256
Join date : 2013-09-19

PostSubject: Re: Entering Vehicles Sends Script Error to All Clients   Sat Apr 16, 2016 3:08 pm

I can confirm this, since yesterday.
Back to top Go down
View user profile
ManlyTears
Super Admin
Super Admin
avatar

Posts : 466
Join date : 2016-02-11

PostSubject: Re: Entering Vehicles Sends Script Error to All Clients   Sat Apr 16, 2016 3:10 pm

A lot of animations are giving errors, my console is all about them.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Entering Vehicles Sends Script Error to All Clients   

Back to top Go down
 
Entering Vehicles Sends Script Error to All Clients
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Fallout Decay :: Suggestions/Bugs/Technical-
Jump to: