HomeFrostburntCalendarFAQSearchUsergroupsLog inRegisterMemberlistContent
Share | 
 

 Advanced dupe not working

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rucksack

avatar

Posts : 36
Join date : 2015-10-22

PostSubject: Advanced dupe not working   Mon Jun 05, 2017 7:05 pm

I've tried loading my saved dupes and they will appear in the ghost form but when I click to place in the game it does not appear. Nor does this work with any copy / paste I do with the dupe tool.

Someone said maybe it's an add on that got downloaded that's causeing this but I wouldn't know to much about that.

I appreciate any feedback or solutions anyone can give me here.
Back to top Go down
View user profile
Exavolt
Donator
Donator
avatar

Posts : 292
Join date : 2015-01-24

PostSubject: Re: Advanced dupe not working   Mon Jun 05, 2017 7:17 pm

If a single entity in the dupe us prohibited on server, it refuses to spawn any props on the load list after that item. Is the first item on the prohibited list?

__________________________
Back to top Go down
View user profile
rucksack

avatar

Posts : 36
Join date : 2015-10-22

PostSubject: Re: Advanced dupe not working   Mon Jun 05, 2017 7:23 pm

I've had a dupe before and it brcome prohibited , it will load until the prohibited item is there but I know that can't be the case because I've tried making a new dupe, just 2 items welded together then copied and with it correctly ghosted still doesn't appear when I click to paste
Back to top Go down
View user profile
Telly

avatar

Posts : 191
Join date : 2015-05-12

PostSubject: Re: Advanced dupe not working   Mon Jun 05, 2017 11:24 pm

Try zapping a prop you own rather than the map with your tool gun. Same with any tool that spawns stuff like the wire textscreen
Back to top Go down
View user profile
rucksack

avatar

Posts : 36
Join date : 2015-10-22

PostSubject: Re: Advanced dupe not working   Tue Jun 06, 2017 12:18 am

This worked! The Dupe spawned when placed on my own prop.
Back to top Go down
View user profile
 
Advanced dupe not working
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Working Table Equipments
» Does anyone know why the "Pupil" system isnt working
» Animal ID code not working?
» PlugY stopped working!!!
» Final Nights Disciplines Not Working

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: General :: Rules/Help-
Jump to: